Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)

Автомобилният ключ, заедно с двигателя, е най-важната част от Вашия автомобил. Без него Вие няма да сте в състояние да запалите Вашето превозното средство, а в някои случаи и да влезете в него. При повреда, загуба или кражба може да се възползвате от аварийните автоключарски услуги на SOS Locksmith или да закупите нов такъв.

Автомобилни ключове - най-често срещаните проблеми

Ето част от най-често срещаните автоключарски проблеми, при които се налага да потърсите професионална помощ или да закупите нов автомобилен ключ:

  • Контактен ключ. Трудно завъртва до позиция „контакт” или ако двигателят е запален, може да не изгасне.
  • Връзката между контактния ключ и клемореда. Понякога връзката между тях може да се счупи или повреди. В такава ситуация ключът се върти нормално, но на таблото липсва индикация и не можете да запалите автомобила.
  • Имобилейзер. Понякога се налага да се изключи (immo off).
  • Блокиране на вратите на автомобила. Невъзможно е да бъдат отворени нито отвътре, нито отвън. В някои ситуации може да въртите ключа, но вратата да не се отвори.
  • Автоключът. Трудно се отключва или заключва с ключа. За да се отстрани този проблем, е необходимо наново да се синхронизира дистанционното към превозното средство.
  • Автокутийката. Ако кутийката на ключа Ви е повредена, това може да доведе до блокиране на ключа или до невъзможност да използвате разположените в нея бутони.

Обучението на новия ключ – задължителен процес след закупуването му

Закупуването на нов автомобилен ключ е само част от това, което трябва да направите, за да може отново да ползвате Вашето превозно средство. След това е необходимо той да бъде обучен – процес, който може да бъде извършен в автоключарския и ключарски център на SOS Locksmith. Обучението изисква време (поне 30 минути), сложен софтуер, хардуер, както и професионални умения. Чипът (транспондерът) на Вашия ключ притежава уникален код, който е във връзка с двигателя на автомобила Ви. Той може да запали, само ако разпознае кода. По тази причина по време на тази операция е необходимо присъствието на Вашето превозно средство.

В SOS Locksmith предлагаме автоключове за най-разпространените модели автомобили, но и такива за по-луксозни като Bentley, Cadillac, Porsche и др. Ако не намирате необходимия ви артикул, сме в състояние да Ви го доставим. След като го закупите от онлайн магазина ни, може да ни потърсите на тел. 0879 944 608, за да Ви го монтираме. Ако посетите ключарския ни център в Младост и си набавите автомобилния ключ на място, наш майстор автоключар ще Ви го обучи.