Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)
Vin to Pin

Vin to Pin

Добавена на: VIN to PIN създадена на: 2015-05-27 преглеждана: 6222 Коментари: 0


VIN to PIN или извличане на секюрити код

В ключарския център в Младост предлагаме услугата Vin to Pin за Hyundai (произведени до 2015 г.) и Peugeot (произведени до 2014 г.). Тази операция означава, че по рамата на Вашето превозно средство сме в състояние да извлечем секюрити кода (PIN). Ако се нуждаете от такава услуга, може да се свържете с нас.

Кратка история

От 1981 г. производителите на автомобили в световен мащаб използват 17-цифрената VIN идентификационен номер на превозното средство и се състои от отделни номера и букви) като средство за уникално идентифициране на превозното средство. VIN съдържа основната информация за автомобила и това се определя като международен стандарт. Всяко едно превозно средство има уникален VIN. Причините да се нуждаете от декодиране на въпросния код може да са най-различни. Най-често това е защото Ви е необходима определена част от автомобила и Ви трябва информация относно мястото на производство или внос. Също така при покупка на кола, това е един от начините да разберете за произхода и въобще за конструкцията му.

Системата PIN (личен идентификационен номер) е създадена от Обществото на автомобилните инженери в САЩ и съответства на стандарта VIN. Така че и двата кода изглеждат почти идентични за крайния потребител и отговарят на международните стандарти. Така че няма значение дали 17-цифреният номер на Вашето превозно средство е Vin или PIN – форматите са същите, което прави декодинга и на двете осъществим.

Независимо дали става въпрос за Vin или PIN – обърнете се към нашите майстори автоключари в Младост, те ще извлекат необходимата Ви информация.

Освен тази услуга, в автоключарския ни център предлагаме много други. Ето най-основните:

  • Когато се налага да влезете във Вашето превозно средство. Тогава ни потърсете и наш майстор ще бъде при вас до половин час.

  • Когато нямате автоключ. Няма автомобилна врата, която да не сме в състояние да отворим.

  • Вадене на счупени ключове от ключалки. По-добре да не бърникате в автоключалката, за да не повредите механизма, а направо да ни потърсите.

  • Обучение на нов автоключ. Когато сте го загубили или са Ви го откраднали е желателно да се обучи нов, който превозното Ви средство да разпознава.

  • Ремонтиране или пренареждането на автоключалките. Когато не функционират нормално може да се наложи да ги смените или пренаредите по ключа на Вашия автомобил.

  • При синхронизиране на дистанционното. То отключва единствено Вашия автомобил. В някои ситуации обаче връзката между него и компютъра на се разпада.

  • При изключване на имобилайзера (Immo Off). Също услуга, в която сме специалисти.   

Етикети: vin to pin vin to pin за hyundai vin to pin за peugeot

Тематично свързани страници

Напиши коментар