Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)

Онлайн магазинът на SOS Locksmith предлага голямо разнообразие от продукти, свързани със заключващата система на Вашия автомобил. За някои от тях ще се нуждаете от професионално съдействие (за консултация, монтаж и др.), така че не се колебайте да се свържете с нас.

Видове автопродукти в магазина на SOS Locksmith

 • Автоключалки. Те са важен елемент от заключващия механизъм. Колкото повече ги използвате, толкова е по-вероятно те да се износят и блокират. Може да се стигне до момент, в който да не можете да отворите вратата, багажника или да не успеете да запалите двигателя на превозното средство. В подобни ситуации може да разчитате, че аварийните автоключари ще ви окажат своевременна помощ, но в някои случаи ще се нуждаете от чисто нова автоключалка. За монтажа й също Ви препоръчваме да се доверите на професионалист.
 • Автомобилен ключ. Ако той е неизправен Вие не само няма да сте в състояние да влезете в превозното средство, но и да запалите двигателя. Най-често срещаните проблеми са свързани с:
  • контактния ключ (не завъртва до позиция "контакт").
  • разпада се връзката между контактния ключ и клемореда. В такива случаи не можете да запалите превозното средство, въпреки че ключът функционира нормално.
  • имобилейзера. Понякога се налага да прибегнете до неговото изключване (immo off).
  • вратите на автомобила. Те блокират и е трудно или направо невъзможно да бъдат отворени.
  • автоключа. В един момент е трудно вече да отключвате или заключвате с него.
  • автокутийката. Ако тя е повредена, това може да блокира Вашия автоключ или да не сте в състояние да боравите с бутоните.
 • Бутони за автоключове. Те се повреждат изключително често, хлътват или не дават добър контакт. Вместо в такива случаи да купувате нова автокутийка, е възможно да се снабдите с нови бутони.
 • Микробутони за автоключове. Те се намират във вътрешната част на корпуса на автокутийката. Има случаи когато повредата във Вашия автоключ се дължи единствено на тях. С течение на времето те се изхабяват и затрудняват нормалната функция на автоключа. Подобно на другите бутони и тук е възможно да смените единствено повредения микро такъв.
 • Кутийки и накрайници. Механизмът за отключване и заключване на Вашия автомобил се намира в кутийката, а накрайникът изпълнява операцията по отключването му. В автокутийката се намират чипът и платката, които могат да спрат да функционират при замърсяване, счупване или износване.
 • Резервни части за ключалки. Когато автоключалката Ви се развали, е възможно да не сменяте цялата, а само определен елемент. Причините за повреда може да са най-разнообразни – възникнали проблеми вследствие на дълга или неправилна експлоатация, поражения след действия на автокрадци и др.
 • Чипове (транспондери). Чипът притежава уникален код и се намира в автокутийката на Вашия автомобил. В някои случаи се налага той да бъде прекодиран, но когато се развали или счупи е необходимо да закупите нов. Той приема информация от ключа и я предава на имобилайзера, който от своя страна позволява на превозното средство да стартира. Те са различни видове – с фиксиран, криптиран и плаващ код.

Ако не намирате търсения от Вас автопродукт, свързан със заключващата Ви система, той може да Ви бъде доставен допълнително.