Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)

Автоключалките са съществен елемент от заключващия механизъм на Вашия автомобил. С течение на времето те се износват, клеясват и понякога блокират. В някои случаи може да се възползвате от услугите на аварийните автоключари от SOS Locksmith, но в други може да се наложи да си закупите нова.

Видове ключалки за автомобили и често срещани проблеми

По своя вид автоключалките се делят на няколко вида – такива за вратите на превозното средство (вкл. багажника) , за жабката и за запалване на двигателя. Проблемите, които може да срещнете, са сходни при всички:

  • Износване на заключващия механизъм. С течение на времето под влиянието на атмосферните условия автоключалките започват да блокират или напълно отказват да функционират. Те се износват, клеясват и това може да доведе до невъзможност да влезете в автомобила, да не сте в състояние да отворите конкретна врата или багажника му. Понякога дори съществува опасност да счупите ключа и част от него да остане в автоключалката.
  • Повреждане при опит за влизане и запалване. Често ключалките на автомобилите се повреждат при опит за влизане от страна на крадци. В тези случаи пораженията са тежки, както и когато престъпниците използват т.нар. лапи или изкормвачи, с които нанасят непоправими щети на контактния ключ.
  • Загубване или открадване на ключовете. В случаите, когато са Ви откраднали ключа или сте го загубили, може да се наложи да се пренаредят автоключалките на автомобила Ви. Ако това се направи от неквалифицирани и без необходимите познания и техника лица, може също да повреди заключващия механизъм.

SOS Locksmith – комплексни автоключарски услуги

При всички случаи може да разчитате, че в ключарските центрове на SOS Locksmith нашите специалисти ще направят всичко възможно да поправят вашия заключващ механизъм. Независимо дали става въпрос за блокирала врата на автомобила, на багажника или при проблеми с имобилайзера. В някои случаи обаче е наложително да закупите нова автоключалка и най-добре е да направите това от професионалисти, специализирани в такива услуги, отколкото от т.нар „морги”. При тях рискът да попаднете на ненужна или некачествена част е огромен.

SOS Locksmith предлага голямо разнообразие от ключалки за врати на автомобили, за контактни ключове, клемореди и готови комплекти. Освен за най-често срещаните модели автомобили, може да намерите такива и за Porsche и Iveco. Ако в момента не предлагаме необходимия Ви продукт, можем да Ви го поръчаме и доставим в най-скоро време. Ако се нуждаете от монтаж на автоключалка, нашите автоключари ще извършат това на място.