Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)

В онлайн магазина ни предлагаме и оригинални заключващи комплекти за автомобил за марките KIA, Audi, VW, Mitsubishi и мн. др. Не се колебайте да потърсите нашите майстори автоключари на тел. 0879 944 608, ако се интересувате от конкретен продукт или желаете комплект, който не е в наличност в момента – можем да ви го доставим.

Кога се налага да закупите нови комплекти?

Най-често когато загубите, откраднат ви ключа или ви разбият вратата, заедно със заключващите механизми. В такива ситуации се налага смяната и на ключа и на ключалките. Те не са обучени за работа с превозното средство, така че е необходимо това да се извърши в ключарско ателие от професионалисти. Първо ключът трябва да бъде нарязан и обучен, след което по него трябва да бъде пренаредена и новата автоключалка. Освен това, ако искате да не отключвате с няколко ключа, е необходимо същата манипулация (по пренареждането) да се направи и по другите ключалки на превозното средство – на вратите и багажника.

Какво съдържат комплектите?

В зависимост от модела на автомобила и конкретната конфигурация те могат да съдържат следните механизми:

  • Контактен ключ. Хубаво е да бъде сменен, ако започне да дава проблеми или е разбит след неправилна употреба или неправомерно влизане.
  • Ключалка за врата. Същото важи и за ключалката на вратата.
  • Оригинални ключове. Съдържат се по два такива автоключове. Задължително е да разполагате с дубликат, защото ако загубите единствения си, това ще ви навлече много главоболия и излишни разходи. Ключовете имат електроника – транспондер (чип) и батерия.
  • Аварийни ключове. Някои комплекти имат и аварийни автоключове. Употребата им се налага или когато загубите някой от основните (най-често те сd от типа Keyless Go) или ако оставяте колата си на сервиз.

Пак напомняме, че тези комплекти не са пригодени за работа с вашия автомобил. Това може да извършат нашите майстори в ключарския ни център в Младост. Хубаво е да знаете, че и при всякакви аварийни ситуации може да разчитате на тяхната помощ – независимо от деня и часа.