Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)

Кутийките и накрайниците са съществена част от автоключа – целият отключващ механизъм се съдържа в кутийката, а с накрайника се извършва самото отключване. В онлайн магазина на SOS Locksmith предлагаме огромно разнообразие от кутийки и накрайници, които нашите професионалисти автоключари ще нарежат.

Кутийки и накрайници – функции и възможни проблеми

Функциите им са следните:

  • В нея се намират платката и чипът на Вашия автомобил. Тя ги предпазва от замърсяване, изхабяване, клеясване и др. При захабяване или повреда има опасност те да престанат да функционират.
  • Представителни и естетически функции. Не трябва да подценяваме и как изглеждат те – доколко са красиви, представят ли марката на превозното средство и демонстрират ли Вашето благосъстояние, ако искате това, разбира се.
  • Накрайникът служи за отключване. Той трябва да бъде нарязан от майстор автоключар, за да може да запалите Вашия автомобил или в много случаи, за да отворите вратата или багажника. В някои видове автоключове той може да се прибира и в корпуса на кутийката.

Възможните проблеми:

  • Повреждане. Ако те се повредят, а знаете, че често това се случва в ней-неблагоприятните за Вас моменти (когато сте на път, в отпуска и др.), то няма да сте в състояние да използвате автомобила си. Затова е необходимо автокутийката да е качествена – от хубав и издръжлив материал.
  • Затруднено функциониране. Ако някои бутони хлътват или не дават контакт, е възможно да смените само тях, но може да се наложи и да подмените цялата кутийка.
  • Загубване или унищожаване. Когато загубите (или Ви откраднат) автоключа, e наложително да го смените с нов такъв, а накрайникът Ви да бъде нарязан.

Нова автокутийка и накрайник – допитайте се до професионалисти

Може и да имате уменията сами да смените автокутийката, но при тази операция има опасност да повредите финия чип (транспондера). Освен това накрайникът може да бъде нарязан единствено от професионалисти. В онлайн магазина на SOS Locksmith продаваме автокутийки за най-често срещаните автомобили Alfa Romeo, Bentley, BMW, Citroen, FIAT, Ford, Honda, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW и мн. др. При Ваше желание сме в състояние да набавим и кутийка, с каквато в момента не разполагаме, защото примерно е на по-рядък или стар модел.

Металните накрайници, които предлагаме, са  изработени от висококачествена стомана. Бихме могли  да нарежем всеки един по Вашия оригинален автоключ или по ключалката на автомобила Ви. За да завършим цялата гама от услуги, с които можем да Ви бъдем полезни, накрая професионалистите от SOS Locksmith ще обучат Вашия ключ.