Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)

Бутоните за автоключове са едни от най-често повреждащите се елементи на Вашия автомобилен ключ.  Мнозина обаче от Вас може би и не подозират, че е възможно да закупите такива отделно и да монтирате само тях, което би Ви спестило време и най-вече не малко финансови средства.

Бутони за автоключове – причините за повреда

Най-честите причини, бутоните на дистанционното да не функционират добре, са следните:

  • Замърсяване на вътрешната част на автоключа. С течение на времето автокутийката се пропуква и започва да пропуска влага и прах. Това може да доведе до неправилното функциониране на всички или на част от бутоните. Те започват да „хлътват”, да дават трудно контакт или въобще спират да действат.
  • Външно изхабяване на ключа на автомобила. Често се случва да изпускаме нашето дистанционно на най-различни места – сняг, локви, прашни места и т.н. Това винаги води до постепенното, но сигурно изхабяване на автобутоните.
  • Механична или друга повреда. При прекомерно силен натиск или третиране с химикали, е възможно те да престанат да функционират или задействането им да става с усилие.

Понякога в такива случаи ние направо решаваме да сменим автокутийката, вместо единствено бутоните, което може да се окаже ненужен разход, особено ако повредата е единствено при тях. Съветваме Ви да се обърнете към специалист от автоключарския център на SOS Locksmith когато имате проблеми с Вашия автоключ. Той най-добре ще диагностицира каква точно е причината за неправилното му функциониране.

Със SOS Locksmith може веднага да решите своя проблем

От онлайн магазина може да закупите бутони за някои от най-често срещаните марки автомобили – Audi, Citroen, BMW, FIAT, Peugeot и др. Те са изградени от висококачествена пластмаса или каучук, и имат допълнителна вътрешна защита, което гарантира по-дългата им употреба. Препоръчително е смяната на бутона за автоключа да направи квалифициран майстор автоключар, защото при иначе наглед рутинната операция има опасност да повредите някои от фините механизми на ключа.