Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)
Аварийни автоключарски услуги в SOS Locksmith Младост

Аварийни автоключарски услуги в SOS Locksmith Младост

Добавена на: Аварийна Автоключарска Помощ създадена на: 2015-05-25 преглеждана: 4090 Коментари: 4
Автоключарите в автоключарския ни център в Младост 4 се специалисти в аварийната автоключарска помощ. Винаги може да разчитате на нашите услуги при всяка една аварийна ситуация по системите за заключване на вашето превозно средство – независимо от марката и модела му. Съветът на нашите аварийни автоключари е по възможност да не взимате... 

Автоключарите в автоключарския ни център в Младост 4 се специалисти в аварийната автоключарска помощ. Винаги може да разчитате на нашите услуги при всяка една аварийна ситуация по системите за заключване на вашето превозно средство – независимо от марката и модела му. Съветът на нашите аварийни автоключари е по възможност да не взимате нещата в „свои ръце” – практиката ни е показала, че често се налага да се справяме с проблеми по автомобилите, които са причинени от т. нар. „баш майстори”.
Затова ви съветваме да оставите ремонтните дейности, свързани със заключващите механизми по вашата кола, на професионалистите. Може да ни търсите на тел. 0897 944 608 без значение колко е часът и дали е празник или почивен ден.

Ето някои от ситуациите, в които нашите автоключари ще ви окажат квалифицирана аварийна автоключарска помощ:

Когато трябва да се отключи автомобил. Това е една от често срещаните ситуации, в които са налага да ползвате аварийна автоключарска помощ. Причините за това може да са най-различни: ако сте загубили или счупили ключа, ако ключалката само превърта и не отключва, ако сте се заключили вън от автомобила ви, а ключът е на таблото и т.н. Без значение каква е причината, нашите аварийни автоключари ще бъдат на посочения от вас адрес и ще отворят вратата (понякога това е само тази на багажника) без да нанесат каквито е да щети по интериора или екстериора на автомобила.

Когато загубите или ви откраднат ключа. Първо ще ви посъветваме винаги да имате повече от един автомобилен ключ, защото това може да ви спести излишни нерви, време и пари впоследствие. Ако притежавате само един автоключ, заповядайте в нашия ключарски център, където да изработим дубликат. Когато обаче загубите или ви откраднат ключа, то освен дубликат, ще трябва да пренаредим всички ключалки на вашия автомобил. Това е наложително, защото по този начин той ще „забрави” за откраднатия или загубен автоключ и ще го направи неизползваем. За обучение и нарязване на автомобилния ключ се изискват специални софтуер и хардуер и процесът зависи от модела на автомобила. В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от оригинални автоключове, които после ще обучим и нарежем, за да се синхронизират с вашето превозно средство.

При повреда на ключалките. Ключалките на автомобила, както всички други механизми, с времето се износват, захабяват, корозират и като резултат може да спрат да функционират. Съветът ни е да не чакате да се стигне до такава ситуация, а в първия момент, в който усетите някакви проблеми по заключващите механизми да се свържете с нас, за да не изпадате в ситуация, в която се нуждаете от аварийна автоключарска помощ. В такава ситуация може да се наложи освен ремонт и подмяна на ключалката, но в определени ситуации може да се нуждаете от нови ключалки или комплекти за заключване, които нашите майстори автоключари да монтират.

Когато автомобилът отказва да запали. За тази неприятна ситуация може да има най-различни причини, но нерядко проблемът е заради дефектирал имобилайзер. Ако той се повреди, това ще попречи на запалването на вашия автомобил и на таблото ще се появи светещ индикатор с форма на автоключ. В такива ситуации е наложително да се извърши изключване на имобилайзер – т. нар. Immo Off, дейност, в която автоключарите ни в Младост 4 са специалисти с богат опит.         

 

Най-важните услуги, за които може да разчитате на автоключарите в ателието ни Младост 4:

  • Отключване на всички видове автомобили;
  • Ремонт на ключалките за врата, на контактния ключ, на багажника;
  • Изключване на имобилайзер;
  • Изтриване (забрана) на ключове от паметта на превозното средство;
  • Изваждане на счупен ключ от ключалката;
  • Изработване на дубликати на автоключове (нарязване и обучение, за да се синхронизират те към автомобила);
  • Диагностика на системата за заключване и изтриване на грешки, ако се открият такива;
  • Извличане на секюрити код /PIN код.

От каквато и аварийна автоключарска помощ да се нуждаете, можете да сте сигурни, че нашите майстори автоключари в Младост 4 са специалисти в решаването и на-най-заплетените и трудни на пръв поглед ситуации. 

Етикети: аварийна помощ автоключарска помощ

Коментари

Създал2016-11-12 12:44:05 Публикувал:Ivan Ivanov Comment Link

Имам BMW X3 2015г. ключарите ми направиха оригинален резервен ключ само за 2часа, бях ходил при други ключари който ми казаха че никой не може да изработи ключ за F-seriq.Вие сами можете да си направете изводите дали са добри или не :)

Създал2015-10-02 10:39:49 Публикувал:Ивайло Стойменов Comment Link

Искам да благодаря на екипи на SOS Locksmith за бързото и качествено обслужване. Имах проблем с имобилайзера на VW Bora, 3 часа след позвъняването, имобилайзера на автомобила беше изключен за което ми дадоха гаранция от 2 години че повече няма да имам проблем с имобилайзера. Браво на момчета, имате още 1 доволен клиент :) :)

Създал2015-04-28 10:21:04 Публикувал:Ирина Николова Comment Link

Ключарят пристигна много бързо, когато не успях да отключа колата си. Минути след като се обадих и беше вече при мен. Доволна съм от бързината, с която действате и от резултата- колата ми беше отключена за минути. Успяхте да ремонтирате ключа ми и повече не ми се е случвало подобно нещо. Много съм благодарна.

Създал2015-04-28 10:20:26 Публикувал:Димитър Иванов Comment Link

Бързи и точни- това са тези автоключари. Имал съм няколко пъти нужда от автключарска помощ и винаги са успявали да се справят. Супер сте!

Напиши коментар