Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)

В онлайн магазина ни ще намерите и оригинални автоключове за Ford. Смяната на вашия авто ключ се налага когато той се счупи, захаби, загубите го или ви го откраднат.
Автомобилните ключове за Ford са на цени между 71.15 лв. и 395 лв. и са подходящи за моделите Fusion Titanium, Transit, C-Max, Mondeo, Focus, Fiesta, KA  и др. Те се продават с батерия и транспондер (чип). Трябва да знаете, че за да влезе в употреба, новият ви авто ключ трябва да бъде синхронизиран към вашия автомобил, а ако е оборудван с метална част (перо, блейд) трябва и да се нареже. Дейностите по обучение на автоключ и нарязване се извършват само от квалифицирани автоключари.
На тел. 0879 944 608 нашите майстори автоключари ще ви информират подробно за всички авто ключове и и автокутийки за Ford, които предлагаме. Заповядайте на място в нашия автоключарски център на бул. Ал. Малинов 91 А, където ще нарежем и обучим вашия авто ключ. Съветът на нашите майстори автоключари е да разполагате с повече от едно копие на вашия автомобилен ключ за Форд.

Тук може да намерите и оригинални авто кутийки за Ford