Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)
Отваряне (и затваряне) на врата на KIA Carens

Отваряне (и затваряне) на врата на KIA Carens

Добавена на: Разрешени случаи създадена на: 2017-03-30 преглеждана: 575 Коментари: 0


В автоключарските и ключарски центровена SOS Locksmith аварийните ключари разрешават всякакви проблеми. Ето някои от тях.

На 2март в ключарския ни център на SOS Locksmith в Младост пристигна KIA Carens от 2002 г. Проблемът се състоеше в това, че задната лява врата на автомобила не се отваряше. Клиентът се надяваше след отключването ѝ аварийните
автоключари да извадят бравата и по възможност да я ремонтират. Често обаче тези автомобилни брави са капсуловани и е почти невъзможно да им бъде извършена каквато и да е манипулация. Уви, такъв бе и случаят сега.Първо бе извадена кората на автомобила, като единствено включената детска защита на вратата забави малко автоключаря. После измъкна бравата, която обаче се оказа в много лошо състояние. Надеждите на собственика на превозното средство, след отварянето на блокиралата врата, проблемът да не е в повреда на бравата, се оказаха напразни. Все пак автоключарите я поправиха доколкототова бе възможно), но увериха клиента, че това е временно решение и е възможно, ако тази брава не бъде сменена, този проблем да се повтори в обозримо бъдеще.

Пред собственика имаше две възможни опции– или да вземе нова брава (или такава на старо) или да разреши на автоключарите да ремонтират старата и да я монтират. Той избра първата опция, но точно в момента не разполагаше с резервна такава. Затова се наложи автоключарите отново да върнат повредената брава и да монтират кората на вратата.

На пръв поглед това може би беше странно решение за специалистите – да върнат старото състояние преди намесата им, но клиентът остана доволен, че проблемът е диагностициран и лесно поправим. До дни ще донесе новата брава, която автоключарите ще монтират бързо.

Този случай бе показателен за някои по- различни аспекти от работата на автоключарите в SOS Locksmith– те може и да не са крайно удовлетворени от крайния резултат в случая се наложи връщането на некачествената брава и затварянето на отворената с усилия врата), но в края на краищата единственото мнение, което е важно, е на клиента. Знаейки вече какъв точно е проблемът, той отново ще прибегне до услугите на SOS Locksmith в удобен за него момент.