Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)
Седем от най-луксозните автоключове

Седем от най-луксозните автоключове

Добавена на: Статии създадена на: 2017-03-07 преглеждана: 1113 Коментари: 0


Свикнали сме на автоключовете да гледаме като на задължителна вещ, не като на аксесоар или скъпа играчка. Ако обаче сте собственик на марка автомобил като Bugatti или Ferrari, то тогава автоключът е нещо доста повече, пък било то измерено и само в цифри. Ето седем от най-луксозните автоключове:


Автоключ TESLA

7. Автоключ за Tesla Model S

Цена: около 500 долара

Самият ключ на това чудо на инженерната мисъл е с дизайна на Tesla S. Той разпознава автоматично колата Ви, ако тя е в обхвата му. С него отваряте всичко, което е възможно – вратите, прозорците, капака на автомобила и този за зареждането. Допълнителна екстра е, че може да програмирате ключа с Вашите предпочитания за настройките на огледалата, седалката или пък на волана. Край на досадното им местене или препрограмиране всеки път когато синът Ви е излязъл да се пофука малко.


Автоключ MERCEDES BENZ

6.Mercedes-Benz Swarovski автоключ

Цена: около 600 долара

Mercedes-Benz Япония разработва приблизително 1000 поръчкови автомобилни автоключове, отрупани със скъпоценни камъни от марката Swarovski. Върху ключовете ръчно са инкрустирани над 300 кристала. Какъв по-хубав (без)ценен подарък за Вашата любима – украшение и дистанционно за сърцето Ви (извиняваме се – колатаедновременно.


Автоключ PAGANI-HUARA

5. Автоключ за Pagani Huayra

Цена: над 1000 долара

Предполага се, че ако имате превозно средство, което струва над 1 млн. долара, няма да ползвате автоключ за 100. Показаният тук е миниатюрен модел на супер автомобила, съставен е от алуминий, използван за колата и като допълнение може да се разделя на две – едната част е USB устройство. Завъртвате ключа и си слушате музика – освен тази на чудовищния му двигател. 


Автоключ BMW

4. Автоключ за BMW i8

Цена: над 1000 долара

Този автоключ все едно е излязъл от някой научно- фантастичен филм и изпреварва дори този на Tesla по внедряване на иновативни технологии. Той има LCD дисплей, на който може да получите информация за разстоянието, което може да изминете преди следващото зареждане с гориво, може да зададете температура на автомобила от разстояние и т.н.


Автоключ BENTLEY

3. Диамантен автоключ за Bentley

Цена: около 8 000 долара

Емблематичните крила на една от най- луксозните марки автомобили са направени от над 100 диаманта. Автор на това чудо е известният дизайнер Александър Амосу. Това е – без високотехнологични екстри – само стил и навиране в лицето благосъстоянието на собственика му.


Автоключ FERRARI

2.Скъпоценният автоключ за Ferrari

Цена: около 23 000 долара

Сравнен с високотехнологичните ключове на BMW и Tesla, показаният тук е съвсем прост. Разликата се състои в това, че този автоключ е покрит с над 1100 диаманта. Ако искате да сте още по-уникален, известната бижутерска къща Camael в Лондон може да ви направи персонален ключ с други бижута и позлатяване по ваш избор.


Автоключ TRABANT

1. Автоключ за Трабант

Шегуваме се, естествено…


Автоключ ASTON MARTIN

1. Часовникът на Aston Martin AMVOX2

Цена: около 35 000 долара

„Извинете колко е часът?” – „Секунда, само да запаля автомобила…” Едновременно ултра скъп мъжки часовник и дистанционно за автомобил. Кристалната му повърхност е чувствителна на допир, при натискане на определени части (часовеот него вратите на автомобила се отварят или затварят. Чрез друг допир си припомняте къде, по дяволите, оставихте таратайката снощи…

Няма да ви лъжем – в SOS Locksmith не предлагаме точно тези автоключове, а само всички (или почтиостанали.