Денонощен автоключар

0879944608
Бул. Александър Малинов 91А (срещу МВР Академия)
Секретният патрон EVVA 3KS – практически непробиваем

Секретният патрон EVVA 3KS – практически непробиваем

Добавена на: Статии създадена на: 2017-02-27 преглеждана: 1532 Коментари: 0


“В момента EVVA 3KS е един от най- сигурните патрони на пазара. Може да му се доверите напълно. 

Мирослав Калинов, майстор-ключар, управител на ателие Младост


Секретният патрон EVVA 3KS – защо е уникален

Със своите 12 щифта, закалена стомана и липса на каквито и да е пружини, секретният патрон EVVA 3KS е напълно непробиваем. Той притежава и около 30 млрд. уникални комбинации за заключване – четири пъти повече от населението на Земята! Допълнителен бонус е, че когато превъртате ключа, той се завърта плавно, не заяжда и ви дава допълнително усещане за комфорт.

При желание от Ваша страна, е възможно секретният патрон EVVA 3KS да бъде удължен с половин сантиметър от всяка страна, за да се използва и по БДС. Патроните притежават карта, съдържаща уникалния му код.

Сигурността на секретния патрон EVVA 3KS – негова отличителна черта

Секретният патрон EVVA 3KS е невъзможно да бъде разбит, пробит, извлечен, счупен, срязан и т.н. – с еднадума силовите методи върху него са безсмислени. Освен това няма как да му бъде приложен бъмпинг, да бъде отворен с шперц и въобще с някакъв инструмент. При загуба или ако Ви бъде откраднат, Вие може да направите негово копие само в ателие на официален представител на EVVA, какъвто е фирма SOS Locksmith.

EVVA

Австрийската фирма е създадена преди почти цял век и се е наложила като основен производител на заключващи механизми и като цяло насистеми за сигурност. Освен това EVVA притежава и собствени патенти за технологии за заключване и е единственият производител, който развива магнитна система за заключване.

Секретният патрон EVVA 3KS може да бъде закупен във всички ключарски центрове и в онлайн магазина на SOS Locksmith. На Ваше разположение винаги ще бъде и наш ключар специалист, който ще Ви запознае с неговите характеристики и предимства.

EVVA 3KS е патрон с иновативен и здрав механизъм. Сигурен съм, че клиентите ни няма да съжаляват, ако си го вземат.  
Михаел Буй, майстор ключар в ателие Младост